Sari la conținut

Pregătiri pentru un Revelion exotic

În bucătăria singurului restaurant cu specific indian din Cluj-Napoca, pregătirile pentru petrecerea de revelion sunt în toi. Meniul este unul aparte și le propune petrecăreților o incursiune în bucătăria orientală, unde curry-ul, brânza indiană și sosurile atent condimentate, înlocuiesc bucatele tradiționale.

”(...) Un preparat care se numește Pui Methi Malai. Este un preparat foarte delicios, iar pentru cei cărora le place o mâncare gustoasă dar nu foarte iute, aceasta este cea mai bună recomandare din meniu”, spune bucătarul Manoj Kumar.

„Încercăm să facem restaurantul să arate cât mai aproape de unul indian și încercăm să aducem mai mult orient în Cluj-Napoca. Atmosfera va fi una specială, diferită față de locurile obișnuite unde sunt petreceri. Va fi un bufet de unde îți vei putea lua mâncare oricând dorești, fără a fi nevoie să aștepți. Mâncare va fi pentru toată lumea și va fi mâncare indiană”, explică Kiran Vasudeva, proprietarul localului cu specific indian.

Pentru o petrecere unde totul este posibil, iar mâncărurile fine sunt din belșug, un hotel clujean organizează un revelion în stil Las Vegas. Norocul jucătorilor va fi stimulat cu preparate exotice, băuturi fine, șampanie și nelipsitul foc de artificii.

”Momentele artistice vor fi, normal, în tem. Avem mese de diferite jocuri, jocuri specifice pentru cazino, un meniu deosebit și alte momente surpriză pe care le păstrăm pentru invitații noștri. Avem o trupă care va cânta muzică live. Am închis vânzările de ceva timp. Am ajuns la capacitatea maximă. În total, o să avem 1.000 și ceva de participanți la revelion”, anunță Alexandra Mărginean, marketing manager la un hotel din Cluj-Napoca.

Prețurile pentru noaptea de Revelion pornesc de la 150 de lei și pot ajunge la aproxiamtiv 400 de lei de persoană, acolo unde sunt organizate petreceri tematice și meniuri speciale.