Prezentare de modă pe gheaţă

Data publicării:
M ODA

Colecţia de haine intitulată "Rochia calendar - Iarna" este prima dintr-o serie de patru ce ilustrează anotimpurile anului.

Cele şase manechine alese pentru inedita prezentare de modă au aşteptat cu emoţie intrarea pe patinoar. Fetele au prezentat creaţiile designerului de modă printre oamenii veniţi să se distreze pe gheaţă, spre încântarea celor din jur. Creatoarea de modă le-a ţinut pumnii pe tot parcursul prezentării, pentru ca fetele să nu se dezechilibreze.

"Sigur, la început ideea poate să pară foarte nebunească, dar în cele din urmă au fost mulţi nebuni, care m-au ajutat să pun ideea în aplicare. Colecţia este inspirată de desenul florilor de gheaţă de pe ferestre şi e un motiv pe care îl găsim în forme foarte stilizate", spune designerul Călina Ghiţulescu Langa.

Creatoarea de modă nu se va opri aici: ea vrea ca toate cele patru mini-colecţii să fie prezentate într-un cadru neconvenţional.

"Deocamdată, am pentru primăvară ca proiect Grădina Botanică. Să vedem serele, dacă reuşim. Dar cred că vom reuşi. Şi pentru vară n-am găsit încă locaţia", mai spune Călina Ghiţulescu Langa.

Întreaga colecţie a designerului clujean va putea fi admirată în toamna anului viitor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri