Primar certăreţ pe Facebook

Data publicării:
primar prundu birgaului

"Stimaţi cetăţeni ai Comunei Prundu Bîrgaului! Am muncit împreună cu spor şi se vede că am muncit... Cu toate acestea, după rezultatele de după primul tur de scrutin pentru alegerile prezidențiale, se pare că cei mai mulți dintre noi urmăresc doar beneficii materiale, îți sunt "prieteni" până își rezolvă problemele, fară a ține cont de moralitate", a scris edilul pe internet.

Mesajul postat pe Facebook a stârnit nemulțumirea oamenilor, care i-au cerut primarului să demisioneze.

"Îmi pare foarte rău, că eu am crezut că are coloană vertebrală. Trebuia să iasă în fața oamenilor și să spună: Asta e situația! Vedeți, oamenii l-au pedepsit, nu l-au trădat! L-au pedepsit pentru ceea ce a făcut el", a afirmat o localnică.

"Votul omului nu poate fi influențat. Omul votează cu cine gândește. Părerea votului e împărțită pentru toată lumea", a spus un localnic.

Primarul recunoaşte că a exagerat, dar spune că a fost modul său de a-şi exprima dezamăgirea faţă de felul în care s-a votat în comună.

"La supărare, omul spune multe. Dintodeauna, în cei aproape trei ani de mandat, am avut o echipă în credeam că oamenii îmi sunt alături. Uite că am avut un eșec", a afirmat primarul Doru Crișan.

Edilul susține că după votul de duminică, localitatea va avea numai de suferit

"E normal să am o supărare, pentru că s-a muncit mult pentru binele comunității. Proiectele sunt depuse pe mai multe axe și majoritate sunt guvernamentale, iar clar, la o schimbare politică avem de suferit", a mai spus edilul.

La Prundu Bîrgăului, 51% dintre alegători l-au ales pe Klaus Iohannis, în timp ce Victor Ponta a strâns 33% din voturi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri