Primăria ameninţă transportatorii privaţi cu procese

Data publicării:
transport

Staţiile de transport în comun sunt ocupate abuziv de autobuzele firmei private, care asigură transportul pe ruta Cluj-Napoca - Floreşti. Maşinile companiei opresc în prezent în cinci staţii, dar aprobată prin licitaţie este doar una, susţin consilierii locali din Cluj-Napoca.

"Singura locaţie este Cluj-Beta în Autogara Beta, de pe strada Giordano Bruno. Compania de transport public are pierderi. Din această cauză, aş propune ca această companie a noastră să intenteze chiar un proces", a declarat Radu Moisin, consilier local.

"Eu susţin această poziţie fermă a Consiliului Local, că legea, dacă este lege, să fie respectată de toată lumea. Are o licenţă să o respecte şi dacă nu, să îi fie retrasă. Sunt acela care mă lovesc zilnic de aceste probleme şi de solicitările cetăţenilor municipiului Cluj-Napoca", a spus Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

Autorităţile locale din Cluj-Napoca se luptă de luni de zile pentru a reglementa transportul în comun, în localităţile limitrofe Clujului. Autobuzele companiei de transport public urmează să ajungă de la 1 Martie şi în comuna Floreşti, destinaţie deservită până în prezent exclusiv de o firmă privată.

Reprezentanţii acesteia nu au putut să fie contactaţi, pentru a răspunde cu privire la decizia consilierilor locali, de a acţiona compania în judecată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri