Primarii USL din Cluj nu schimbă partidul

Data publicării:
ponta

Proaspăt adoptată, Ordonanţă de Urgenţă care le permite aleşilor locali să-şi schimbe partidul, nu îi preocupă pe primarii USL din judeţul Cluj. Cei mai mulţi dintre ei mărturisesc că vor doar să îşi încheie mandatul cu succes.

"Eu nu m-am gândit niciodată. Nu m-am gândit şi eu o să rămân primar PNL, chiar dacă am fost aleasă pe listele USL. De la început am fost un primar PNL şi rămân în continuare la Partidul Naţional Liberal. Cred că asta se urmăreşte înainte de alegeri. Eventualii primari care vor neapărat ori nu sunt mulţumiţi de ceea ce au reuşit să facă în comunele lor probabil vor să fie amăgiţi", a declarat Mariana Secară, primarul comunei Borşa.

"Nu m-am gândit. Din 1992 sunt în acelaşi partid şi nu o să mă gândesc niciodată la o schimbare. Am participat pe listele comune ale USL, acum pe tabelul acela era trecut partidul din care proveneai. Acum, dacă ei aşa au gândit-o, să o lase aşa cum îi", a afirmat Mihai Sav, primarul comunei Aluniş.

"Nu m-am gândit, pentru că nu am avut nevoie să mă gândesc. Noi aici... Ce să spun? Politica mare îi la Bucureşti. Primarii prea puţin cred că influenţează populaţia", a spus Florin Mureşan, primarul comunei Baciu.

Premierul Victor Ponta a motivat această Ordonanţă prin blocajele apărute în mai multe consilii locale din ţară.

"Mai trebuie să facem şi un pic de dreptate, că nu cine strigă mai tare are dreptate. Toţi aleşii locali din 2012 au fost aleşi USL cu Crin Antonescu şi Victor Ponta lângă ei şi astăzi s-au trezit PDL-işti cu Blaga şi cu Iohannis", a afirmat premierul.

În 2012, în judeţul Cluj au fost aleşi 34 de primari pe listele USL .

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri