Primul zbor în afara Europei, de la Cluj

Data publicării:
zbor

Pasagerii vor putea ajunge în două ore şi jumătate în al doilea oraş ca mărime din Israel. Tarifele încep de la 129 de lei.

Într-un clasament al celor mai vizitate orașe din Orientul Mijlociu și Africa, Tel Avivul ocupă poziția a cincea, cu peste 2,5 milioane de turişti anual. Autorităţile locale speră că introducerea noii curse este o veste bună nu doar pentru turiști, ci și pentru investitorii străini.

"Până acum era foarte uşor pentru oamenii de afaceri din Israel să vină la Bucureşti din cauza zborului, dar acum adăugăm o nouă locaţie care este excelentă, cu foarte multă forţă de muncă calificată. Sunt foarte mulţi absolvenţi de facultate aici, aşa că eu mă bucur şi cred că o să fie o locaţie foarte bună pentru investitori", a apreciat Arnon Arbel, consilier economic la Ambasada Israelului la Bucureşti.

În perioada următoare, de pe aeroportul clujean ar putea să fie operat și un zbor spre Istanbul.

Până la sfârşitul anului, Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" va avea mai bine de 1 milion de pasageri. În prezent, de la Cluj sunt operate 19 curse aeriene spre țări precum Italia, Marea Britanie, Franţa, Spania sau Germania.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri