România, în ceaţă

Data publicării:
ceata

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, au fost anulate cursele spre Bucureşti, Viena şi retur, dar şi zborurile spre Munchen. Pasagerii au aşteptat ore întregi în aeroport.

Agitaţie a fost şi la terminalul sosiri. Zborul de la Bruxelles, care trebuia să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 11.25, a fost redirecţionat spre aeroportul din Timişoara, la fel ca şi zborul de Munchen de la 11.20, care a fost îndreptat spre Sibiu.

Și pe aeroportul din Tîrgu Mureș răbdarea pasagerilor a fost greu pusă la încercare de condițiile meteo. După ce multe curse au fost anulate, cei care plecau spre Bruxelles au fost transferați la București.

"Suntem vreo 130 - 140 de pasageri. Zborul era prevăzut pentru ora 4.45 după-masa. Eu personal aștept de la ora 12.00, alții au ajuns o oră - două ore mai târziu, dar în general pasagerii au ajuns cu trei - patru ore înainte de zbor. Nu ni s-au pus la dispoziție mâncare sau băuturi. Pur și simplu am așteptat să fim îmbarcați în autocare și sperăm să plecăm cât de repede", a declarat un pasager.

Potrivit meteorologilor, din cauza ceţii, vizibilitatea a fost redusă şi pe mai multe drumuri din țară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri