Sari la conținut

Rugby. Meci de Challenge Cup pe Cluj Arena

România ocupă ultimul loc în grupa a treia a competiţiei, dar elevii lui Lynn Howells vor să încheie campania cu fruntea sus.

"Noi avem o ambiţie foarte mare să reuşim o victorie în faţa unei echipe englezeşti, ceea ce nu am reuşit niciodată şi cred că avem toate atuurile necesare. Trebuie să constatăm şi că e o schimbare de generaţii, foarte mulţi jucători noi veniţi în angrenaj. Competiţia în sine a crescut foarte mult ca nivel şi încercăm să facem totul, să redresăm cumva acest sezon", a afirmat Csaba Gal, unul dintre liderii selecţionatei Lupii Bucureşti.

Partida va fi ultima din Challenge Cup pentru Lupii Bucureşti. Din sezonul următor, România va fi reprezentată în această competiţie de câştigătoarea Super Ligii Naţionale.

"Drumul continuă, nu pentru Lupii Bucureşti, dar pentru campioana României, ceea ce cred că este îmbucurător, pentru că campionatul din România a devenit mult mai puternic şi ne permitem să trimitem o echipă de club", a mai spus Csaba Gal.

Meciul "Lupii Bucureşti"- Newcastle Falcons se va disputa sâmbătă de la ora 17:00 şi va fi transmis în direct de DigiSport 2.