Salvaţi în ultimul moment

Data publicării:
incendiu

Proprietarul casei, tatăl a 6 fetiţe şi 3 băieţi, a reuşit să-şi salveze copiii în ultimul moment, când tot acoperişul era deja în flăcări.

"I-am dus în braţe, cum am putut, i-am scos, i-am dus în drum în curte la vecini, ce am apucat, m-am ars pe mâini, nu am mai putut salva nimic, deja flăcările ieşeau pe geamuri, nu am mai putut să fac nimic", a declarat Octavian Oprea, proprietarul casei.

"Am ieşit afară şi am sunat la pompieri, după o oră şi ceva au ajuns", a completat, Ana Oprea, soţia acestuia.

La faţa locului s-a intervenit cu două autospeciale, însă doar una a reuşit să ajungă în dreptul casei în flăcări.

"Uliţa, respectiv drumul de acces care era spre locuinţa respectivă, era într-o stare destul de proastă. Pentru a se face o intervenţie mai eficace din punct de vedere al alimentării celei de-a doua autospeciale, s-a făcut o alimentare de la o distanţă de aproximativ 100-200 de metri faţă de autospeciala care era lângă casa care a ars", a explicat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU CLuj.

Aproape trei ore s-au luptat pompierii cu flăcările. Flăcările au fost atât de puternice încât au distrus totul: de la acoperişul casei, până la obiectele de mobilier. Întreaga familie va locui acum împreună cu bunicii copiilor. Asigurarea casei expirase de doar câteva zile şi proprietarul urma să o înlocuiască zilele următoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri