Schimbare pe banca tehnică

Data publicării:
baschet baieti

Mai mult, în vestiarul "studenţilor" nu e linişte, iar dacă anul trecut a plătit cu excluderea din lot Ivan Kuburovic, pentru acte de indisciplină, acum se pare că e rândul antrenorului.

"Atunci l-am susţinut pe Bobo în continuare la echipă. Acum este o situaţie destul de interesantă, pentru că cred că ori nu se face bine înţeles, adică avem momente de indisciplină tactică, avem anumite momente de lipsă din joc", a declarat Mircea Cristescu, preşedintele executiv "U" Banca Transilvania.

Baschetbaliştii formaţiei clujene se aşteaptă şi ei să fie sancţionaţi financiar pentru rezultatele slabe din acest sezon.

"Este un club cu pretenţii, un club în care nu este admisibil fără să se ia nici o măsură 5 înfrângeri la rând. E decizia conducerii şi noi o vom accepta", a afirmat Mihai Silvăşan.

Cel mai probabil, noul antrenor al Universităţii Banca Transilvania va fi Marcel Ţenter, care a demisionat recent de la cârma formaţiei maghiare Alba Fehervar. Mutarea este programată să se producă săptămâna viitoare, după meciul "studenţilor", de sâmbătă, cu Steaua Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri