Şedință de Consiliu Județean cu scandal. Motivul: încercarea de schimbare a lui David Ciceo din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al aeroportului

Data publicării:
CJ

Actualul director al Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, David Ciceo, este şi preşedinte al Consiliului de Administraţie. A fost numit în această funcţie în urmă cu mai mulţi ani chiar de consilierii judeţeni. Acum, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, susţine că David Ciceo ocupă ilegal cele două funcţii.

"Puteți să verificați și dumneavoastră atât în țară, cât și oriunde, la zeci de avocați pe care puteți să îi sunați, dacă directorul unei regii poate să fie și șef de CA. Domnul Ciceo nu poate ocupa că până acum, a fost lăsat de alți președinți de Consiliu Județean", a afirmat acesta.

Mihai Seplecan şi David Ciceo şi-au lansat acuzaţii de şantaj şi ameninţări cu plângeri penale chiar în timpul ședinței Consiliului Județean.

"La regiile aeroportuare este permis și este și cazul Iașiului. Doamna secretar Simona Gaci a spus că este o scăpare, nu este nicio scăpare. Noi am pus și în mapă. La acest punct de hotărâre de pe ordinea de zi este vorba de o acțiune de șantaj și abuz în funcție pe care noi am documentat-o și am înaintat o plângere penală în acest sens", a precizat David Ciceo, directorul aeroportului clujean.

Cei doi se acuză și de folosirea ilegală a unei mașini aflate în proprietatea aeroportului, dar care ar fi fost solicitată de președintele Consiliului Județean.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri