„Şepcile roşii" au sunat adunarea

Data publicării:
100114 sepcile rosii

"Îmi place fotbalul de aici, are calitate. E un fotbal rapid, nu seamănă cu cel din Germania, care e mai mult fizic. Dar cunosc fotbalul din România, iar pentru mine Liga I e una foarte bună", precizează Roland Gercaliu, fundaş la "U" Cluj.

"Am fost puţin surprins când m-am uitat pe clasament şi am văzut "U" Cluj la retrogradare. Îmi amintesc că anul trecut era o echipă bună, nu juca rău deloc", spune mijlocașul Karim Boutadjine.

Oficialii Universităţii vor să definitiveze lotul pentru retur până la finalul săptămânii viitoare, când este programată plecarea în cantonamentul din Antalya.

"În primul rând, avem nevoie de întăriri din punct de vedere cantitativ, adică noi aveam vreo 14-15 jucători, plus 3-4-5 juniori şi ştiţi foarte bine", declară tehnicianul Mihai Teja.

Universitatea Cluj nu doar transferă jucători. Lista disponibilizaţilor cuprinde şi ea trei nume.

"Va fi un lot, aşa, să spunem, de 3-4 jucători, care nu vor mai face parte din planurile noastre. Este vorba despre Balde, Dedu şi Rilke, care nu se vor mai antrena cu noi. Se vor antrena separat, nu vor merge în cantonament", anunță Vlad Munteanu, administrator special "U" Cluj.

La antrenamentele Universităţii Cluj este aşteptat şi mijlocaşul Alin Stoica. Fotbalistul de 34 de ani, fost la Anderlecht Bruxelles, a evoluat ultima dată pentru ASU Poli Timişoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri