Speranţe pentru judo-ul românesc

Data publicării:
judo fete 2

"Îmi doresc din tot sufletul să obţin aurul, pentru asta muncesc, de fapt. Şi să îmi dea mai multă încredere în mine pentru seniori", a afirmat judoka.

"Eu sper să câştige, din nou, aur, lucru care ar încuraja-o şi ar fi o lansare destul de bună pentru ea în continuare. Lore este o sportivă foarte ambiţioasă şi o sportivă pe care te poţi baza. Este o sportivă care se află în primele 17-20, în clasamentul mondial", a spus Florin Bercean, antrenorul lotului olimpic de judo.

Tocmai această poziţie îi dă speranţe sportivei pentru o calificare la Jocurile Olimpice de la Rio. Misiunea e grea, însă. La olimpiadă se califică o singură sportivă din fiecare ţară pentru o categorie, iar la 57 de kg, Loredana o va avea ca adversară, în primul rând, pe colega ei, Corina Căprioriu.

"Stilul nostru de luptă este total diferit, însă, ca tactică, mă poate ajuta destul de mult, pentru lupta de prize, este foarte bună. Poate că este o motivaţie în plus, o ambiţie să dau tot ce pot în fiecare zi", a spus Loredana Ohâi.

"Obiectivul ei este să îi sufle în ceafă Corinei, să fie cât mai aproape, acolo, să se străduiască. E o concurenţă, până la urmă", a afirmat Florin Bercean.

În acest an, Loredana Ohâi a cucerit două medalii de bronz la Grand Prix-urile de la Tyumen şi Zagreb.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri