Stadionul Cluj Arena trebuie să se susțină singur

Data publicării:
stadionul cluj arena
Cluj Arena

Aceasta în condițiile în care Cluj Arena a funcționat în pierdere de la deschidere. În ultimii doi ani, nu au fost acoperiţi din veniturile proprii nici măcar banii necesari întreţinerii lunare.

"Întreţinerea este undeva la 45.000 de euro. Ea depinde de timp, şi în aceşti bani intră atât utilităţile precum curentul, căldura, apa, cât şi mentenanţa şi salariile angajaţilor", spune administratorul stadionului, Radu Rațiu.

În ultimii doi ani, bugetul anual al stadionului s-a ridicat la aproximativ 2 milioane de lei, diferenţa necesară funcţionării acestuia fiind asigurată din bugetul judeţului Cluj. Reprezentanţii autorităţilor judeţene spun însă că de acum administratorii arenei trebuie să se descurce singuri.

Pe ultima sută de metri, aceștia au profitat de garanţia constructorului şi au solicitat reparaţii la acoperiş şi vestiare.

Pentru un buget mai mare în 2014, administratorii stadionului Cluj Arena iau în calcul amenajarea unui patinoar în pauza competiţională, precum şi dotarea pistei de atletism pentru organizarea de concursuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri