TEDx Cluj: 10 ore de idei revoluţionare

Data publicării:
TEDX

Interesul a fost pe măsura invitaților din rândul cărora nu au lipsit Raed Arafat sau specialistul în IT, Ionuț Budișteanu.

"Uităm să facem lucrurile ceva mai simple sau să le facem într-un mod mai simplu sau uităm de unde am pornit uneori cu ceea ce am ajuns să învățăm și în această zi a fost momentul în care să dăm un „refresh" acestei acțiuni de învățare", a afirmat Cristian Dascălu, organizator al evenimentului.

"Am încercat să îi inspir pe tinerii din Cluj și din România să devină următorii Steve Jobs pentru că există un potențial foarte mare în România în domeniul de IT. Să fie dedicați pentru o pasiune a lor și să lucreze foarte mult. Atunci când există un vis, visul să fie mare și când există foarte mult timp dedicat visului respectiv oricine va reuși să își îndeplinească visul respectiv", Ionuț Budișteanu, informatician.

"Lucrul cu care am vrut să rămână oamenii este faptul că oamenii vor să lucreze, vor să dea tot ce au mai bun și este de datoria noastră să îi ajutăm să facă acest lucru", a spus Mat Keen, expert în comunicare organizațională.

La eveniment au participat peste 700 de persoane. "Eu le urmăresc pe cele din străinătate, așa că am avut o așteptare destul de ridicată. Nu mă așteptam să fie speakeri internaționali care să prezinte, să fie folosită limba engleză (...). Sună mai bine în engleză", a spus unul dintre participanţi.

"Fiecare om a venit cu câte o idee și au expus-o foarte bine. Sincer, trebuie să stau umpic să rumeg tot ce am auzit ca să îmi dau seama cu ce am rămas", a spus altul.

Discuțiile au putut fi vizionate și online, de către abonații la eveniment. Din 2009 și până astăzi, platforma online a TEDx a avut peste 100 de milioane de accesări în toată lumea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri