Sari la conținut
News Alert

Tenis. Crivoi, favoritul nr. 1 la Cluj

Pentru banii puşi la bătaie, dar şi pentru punctele ATP, se luptă peste 100 de tenismeni din 20 de ţări.

"E un turneu foarte frumos, toată lumea îl apreciază, condiţiile sunt foarte bune şi mă bucur că am ocazia să joc aici, în fiecare an", a afirmat tenismanul Patrick Ciorcilă.

Eliminat încă din primul tur, Patrick Ciorcilă îi ţine pumnii prietenului său Victor Crivoi, care a beneficiat de un wild card din partea organizatorilor.

"Eu cred că e principalul favorit la câştigarea turneului. Noi ne cunoaştem foarte bine, am jucat şi dublu mult împreună. E un jucător care a făcut foarte multe în tenis, a fost şi în primii 70 din lume la un moment dat şi clar că e de departe cel mai experimentat şi mai valoros jucător de la turneul ăsta. Dar sunt şi alţi jucători tineri care pot să facă diferenţa", a mai spus acesta.

Victor Crivoi este favoritul numărul 1, dar are concurenţă serioasă din partea francezului Mathias Bourgue, care a câştigat precedentul turneu futures organizat la Cluj în luna mai.

"Cu el m-aş vedea în finală, dacă ar fi să joc. Dar până la finală, mai sunt mulţi adversari care îţi pot pune piedici. Deci o să luăm meci de meci. L-am văzut că este destul de în formă, a câştigat şase turnee la rând, are încredere", a spus jucătorul de tenis.  

Finala turneului Banca Transilvania Trophy va fi transmisă în direct de DigiSport 1, sâmbătă, de la ora 13:00.