Turneu de tenis caritabil. Serviciul telefonic Peditel are nevoie de bani

Data publicării:
PEDITEL TENIS

Zeci de familii din Cluj-Napoca au participat la campionatul de tenis, organizat pentru a susţine funcţionarea serviciul telefonic de consultaţii medicale pentru copii. Fiecare jucător a plătit 50 lei.

"Avem nevoie de bani pentru a plăti gărzile medicilor, pentru a plăti numărul scurt, pentru a plăti accesul la internet. Deci, partea de funcţionalitate a Peditelului o asigurăm sau încercăm să o asigurăm până la finalul anului. Un jucător de tenis susţine cu cei 50 de lei preluarea a minim 2 apeluri noi în Peditel 1791", a afirmat Cristina Grigore, director executiv al Fundaţiei Părinţi România.

În urma acţiunii s-au adunat 2.500 de lei. Chiar dacă suma nu este mare, organizatorii vor să atragă astfel atenţia părinţilor şi mai ales autorităţilor asupra utilităţii acestui serviciu.

"Peditel 1791 este cel mai bun prieten al părinţilor. Cred că părinţii au nevoie să ştie despre el că există şi că, oricând, pot avea încredere să apeleze, la orice oră din zi şi din noapte. Sunt medici profesionişti care ştiu să asculte părinţii, să-i liniştească", a afirmat unul dintre ei.

"Este un serviciu util pentru comunitatea din Cluj şi pentru copii, în special pentru părinţi în situaţii limită. Noaptea cu copii mici sau când eşti plecat şi ai o nevoie reală de servicii medicale pentru cei mici", a spus altul.

15.000 de păriniţi au sunat la Peditel din ianuarie anul trecut până acum. Serviciul telefonic prin care părinţii primesc sfaturi medicale are sediul la Cluj-Napoca şi poate fi apelat din toată ţara, fără suprataxă. De anul viitor, astfel de call center-uri ar putea să existe şi la Bucureşti, Timişoara şi Iaşi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri