Sari la conținut

"U" Cluj, aşa cum o ştie Alin Fornade

"Nu vor fi, să spunem, statistici sau rezultate. Sunt mai mult, nişte trăiri sufleteşti pe care le-am avut eu întâlnind sau auzind diverse poveşti din viaţa Universităţii sau efectiv participând la anumite lucruri din viaţa Universităţii, cum au fost acele miting-uri ale suporterilor de acum 2 ani”, a explicat autorul Alin Fornade.

La lansare s-au întâlnit personaje din trecutul şi prezentul Universităţii Cluj: fostul portar de legendă, Nicolae Szoboszlay, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, dar şi jucătorii conduşi de George Ogăraru.

"Întotdeauna a scris ceea ce de fapt, era real. Un tip foarte serios, eu l-am apreciat foarte mult, chiar dacă au fost şi unele momente în care am fost şi criticat, dar a făcut-o constructiv, cu bun simţ. Îl felicit pentru ce a realizat, pentru că şi eu mă regăsesc în această carte", a declarat antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

"Universitatea, de-a lungul timpului, a fost un club care nu şi-a propus trofee, şi-a propus să creeze caractere şi cred că Universitatea merită aceasta carte şi multe altele", este de părere antrenorul lui "U" Cluj, George Ogăraru, prezent și el la eveniment.

Primii 100 de cumpărători ai cărţii au primit şi un DVD despre istoria "şepcilor roşii".