U Mobitelco, dintr-un derby într-altul

Data publicării:
mobitelco

Confruntarea de mâine seară se anunţă extrem de interesantă ţinand cont că finalista de anul trecut este neînvinsă în ultimele patru partide din campionat.

"În campionatul nostru cred că nu mai contează dacă ai 4 victorii sau 4 înfrângeri, oricine poate câștiga, oricine poate pierde. La ora actuală sunt foarte echilibrate echipele şi orice rezultat este posibil", declară antrenorul Dorin Pintea.

Baschetbaliştii clujeni se aşteaptă la un meci dificil la Târgu Mureş. "O echipă cu care noi ne luptăm în mod direct pentru un loc mai bun în clasament, este finalista de anul trecut. A făcut ceva schimbări în lotul de jucători, însă ca valoare individuală, sunt mai buni ca anul trecut. Au şi un mic avantaj faţă de noi, joacă pe teren propriu, însă noi am pregătit bine meciul şi mergem acolo doar cu gândul la victorie", spune Mihai Silvăşan, căpitanul grupării clujene.

Clujenii de la U Mobitelco ocupă în prezent poziţia a patra a clasamentului, cu 18 puncte. Meciul BC Mureş - U Mobitelco Cluj se dispută mâine de la ora 20.00 şi va fi transmis de DigiSport 3 şi Digi24 Cluj-Napoca.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri