Sari la conținut

Untold Festival, lăudat de artiştii internaţionali. Avicii, Armin van Buuren şi David Guetta au postat mesaje de laudă pe conturile lor de Facebook şi Instagram

"Untold Festival a fost ireal! 50.000 de oameni... Mulţumesc România" Sunt cuvintele artistului David Guetta, postate pe contul de Facebook chiar astăzi, la două zile după concert. Peste 11.000 de oameni au apreciat mesajul DJ-ului francez la nici o oră de la momentul postării. La fel de apreciată a fost şi fotografia în care artistul ţine în mâini steagul României.

Un alt artist, la fel de îndrăgostit de festival, dar mai ales de publicul din România, este Armin van Buuren. După ce a mixat timp de trei ore pentru participanţii la festival, artistul olandez a fost generos şi în postări. Pe contul său de Facebook, Festivalul Untold este menţionat de patru ori.

"Festival incredibil, în Cluj România, seara trecută!" Aşa descrie Armin van Buuren Untod Festival. Peste 38.000 de oameni au apreciat mesajul artistului.

Şi celebrul Avicii a apreciat pe contul de Instagram festivalul la care a mixat. El a fost impresionat de numărul mare de festivalieri, dar şi de gestul făcut de unii participanţi, care şi-au "achiziţionat" biletul donând sânge.

Luna plină, din a doua seară a festivalului, i-a atras, de asemenea, atenţia artistului.