Vară capricioasă, profituri mici

Data publicării:
cojocna

În zilele din timpul săptămânii, la Băile Cojocna ajung între 1.000 şi 2.500 de turişti, iar în zilele libere, aproximativ 5.000, mai puţini decât vara trecută.

"La jumate faţă media de anul trecut, până acum la ora actuală, dar încă sperăm să recuperăm în luna august şi o parte din septembrie. Au fost ploi, anotimp nefavorabil, dar sperăm să ne revenim", a spus Liviu Bojan, administratorul Băilor Cojocna.

"Vremea din vara acestui an a fost foarte capricioasă. Nu putem spune că ne-am putut programa un concediu de 3-4 zile înainte", a afirmat un clujean.

"Am venit mai rar, dar este foarte bine, ne place apa, s-a îmbunătăţit şi suntem mulţumiţi", a spus şi o clujeancă.

"Nu vii când este urât afară, deşi am venit într-o zi şi era înnorat, dar a fost foarte fain pentru că apa a fost foarte caldă şi când e înorat afară", a afirmat alta.

Administratorul complexului susţine că nu au fost trei zile consecutive de vreme bună, ceea ce a dus la diminuarea numărului de clienti şi, în consecinţă, a profitului. Acest lucru afectează şi planurile de dezvoltare ale acestui complex.

"Am vrut să reconstruiesc hotelul, am vrut să îi dau drumul în două etape, dar cred că dacă apucăm să facem acoperişul anul acesta. Din cauza vremii, ne-au dat afacerile peste cap", a mai afirmat administratorul Băilor Cojocna.

Băile Cojocna au fost inaugurate în 2010, după o reabilitare de doi ani, în care s-au investit 2,4 milioane de euro, bani europeni.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri