200 de indicatoare la Patru Frați. Semnele rutiere sunt amplasate pe o distanță de 9 kilometri

Data publicării:
indicator

Satul Patru Fraţi, judeţul Ialomiţa. 9 kilometri de drum judeţean străul a fost reabilitat şi lucrarea a costat 200 de mii de lei. Aproape un sfert din sumă s-a dus pe 200 de indicatoarele rutiere.

Anamaria Stoica, reporter Digi24 Constanţa: "Atenţie trecere pietoni, intersecţie cu drum fără prioritate, curbă la stânga etc. Dacă fiecare şofer ar fi atent la toate aceste semne, distanţa de 9 kilometri ar parcurge-o în aproximativ 30 de minute".

Şofer: "De la primul semn şi până ajungi la ultimul, ai uitat care e primul. Frumos, dar sunt prea multe, din 5 în 5 metri".

Cei mai mulţi dintre localnici sunt însă încântaţi de puzderia de indicatoare.

Poliţiştii de la Rutieră spun că nu e vorba de exces de zel, ba din contră.

Comisar Sorin Goagă, şeful Serviciului Rutier Ialomiţa: "Este chiar realitatea, e chiar cum trebuie sa fie, cum mi-aş dori sa fie la nivel de judet Ialomita în fiecare localitate în parte".

Consiliul Judeţean Ialomiţa,  instituţia care a plătit pentru cele 200 de indicatoare, a precizat doar că amplasarea acestora este perfect normală şi că oamenii din Patru Fraţi vor avea în curând şi alte lucruri de care duc lipsă, cum ar fi apa curentă şi canalizarea.

"Suma cheltuită pentru siguranţa circulaţiei (aproximativ 200 de indicatoare) este de circa 41.930 lei. Investiţia s-a realizat din sursele proprii ale bugetului Judeţului Ialomiţa. Reţeaua de apă şi canalizare în satul Patru Fraţi se va realiza conform unui proiect integrat de alimentare cu apă, staţie tratare, canalizare şi staţie de epurare în perioada 2014-2016, finanţat din bugetul local şi bugetul de stat şi va fi implementat de Consiliul Local Adâncata", se arată într-un comunicat al CJ Ialomiţa.

reporter Anamaria Stoica
operator Matei Ghioc

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri