Sari la conținut

A început Raliul Deltei

Momentul mult aşteptat a sosit: Raliul Deltei 2015 a plecat astăzi la drum. Ediția a XVI-a este una special pentru că ea contează atât ca etapa a V-a în FIA European Rally Trophy cât și ca etapa a III-a in Campionatul Național de Raliuri -Dunlop.

Mihai Tănase, organizator: "Un lucru extrem de pozitiv, să-i zicem aşa, pentru tot ceea ce înseamnă Tulcea, cu tot cu raliu, cu spectatori, cu autorităţi cu tot mecanismul şi managementul acestui eveniment. Un eveniment care creşte de la an la an."

Nu mai puţin de 54 de echipaje s-au prezentat la start. Va fi o competiţie strânsă între cei mai buni piloţi români, cum ar fi Dan Gîrtofan sau Edwin Keleti.

Ei se vor bate pentru primul loc şi cu mai mulţi piloţi de top din Europa. Unul dintre favoriţii la câştigarea ediţiei de anul acesta este Simone Tempestini.

Simone Tempestini, pilot de raliuri: "Până acum şi la Braşov şi la Arad am reuşit să termin pe primul loc. Aici o să încerc să fac din nou acelaşi lucru, mă voi lupta şi pentru prima poziţie. Va fi greu, dar o să fac tot ce pot ca să termin pe primul loc."

Raliul Deltei 2015 se va încheia sâmbătă.

reporter: Paul Greavu
operator: Cristi Caciauna 

Pe aceeași temă