A început sezonul reducerilor. Sunt preţuri mici în magazinele din Constanţa

Data publicării:
reduceri haine

Oana Manoilă, reporter Digi24 Constanţa:"S-a deschis sezonul reducerilor iar magazinele vin cu oferte de nerefuzat: totul la jumătate de preţ sau, la două produse cimpărate, al treilea este gratuit. Toate aceste oferte sunt valabile până pe data de 15 februarie".

Managerii magazinelor dar şi vânzătorii susţin că reducerile sunt substanţiale iar clienţii sunt atraşi de oferte. Cele mai mari reduceri sunt la articolele vestimentare din colecţia de iarnă.

În urmă cu aproape trei luni, patronii susţineau că vor avea un profit pe măsură pentru că se anunţa o iarnă destul de friguroasă.

Predicţiile nu au fost cele aşteptate iar temperaturile pozitive are au depăşit cu cel puţin 10 grade Celsius media obişnuită, au făcut ca aceştia să rămână cu marfa de sezon pe rafturi.

De frică să nu rămână cu produsele nevândute, au preferat să le scadă preţul chiar şi cu 50 de procente. Iar clienţii sunt mulţumiţi.

Nu doar hainele de iarnă sunt reduse. Oferte promiţionale se găsesc şi la capitolul lenjerie intimă, costume de baie sau rochii.

Constantţenii pot profita de sezonul de reduceri până la mijlocul lunii februarie.

reporter: Oana Manoilă
operator: Cătălin Vârban

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri