Accident, din joacă. O fetiţă a fost omorâtă după ce a intrat sub o maşină

Data publicării:
fetita calcata

Fetiţa era fiica îngrijitorului fermei. Acesta se afla în curte, în maşină , în momentul în care cea mică s-a strecurat sub autoturism.

"El nu a coborât din maşină. El a parcat maşina,a stat la volan şi vorbea cu muncitorii ce au de făcut.Şi fetiţa eu ştiu ce a făcut şi a intrat sub maşină şi când a dat să plece a călcat-o.", a spus unul dintre martori. 

După incident, şoferul şi încă un angajat au luat copilul în braţe şi l-au dus la Spitalul Orăşenesc Hârşova.

Niculae Vasile, medic primar Boli Interne la Spitalul Hârşova: "Aici a ajuns practic în stop cardio-respirator. S-au încercat toate procedeele de resuscitare care sunt la protocol însă nu s-a reuşit a se scoate copilul din resuscitare. practic a fost declarat decedat."

Şoferul a ajusn şi el la spital şi era în stare de şoc: "Tu l-ai atenţionat că e copilul sub maşină? Păi da, cine? Dacă nu ziceam eu, el pleca. Mai mişca? Ce să mai mişte..."

Poliţiştii au demarat cercetările ca să afle cum s-a petrecut evenimentul.

Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: "Poliţiştii din Hârşova au fost sesizaţi de personalul medical al Spitalului Orăşenesc Hârşova cu privire la faptul că la secţia respectivă a fost adusă o minoră în vârstă de un an şi şapte luni în stare gravă, aceasta decedând la scurt timp. Se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă."

Bărbatul riscă o pedeapsă de la unul la 5 ani de închisoare.

reporter: Annabelle Borş
operator: Cristian Caciauna

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri