Accident în Mamaia Nord. Şoferul unei maşini a lovit un autobuz care transporta persoane

Data publicării:
accident mamaia nord

Accidentul a avut loc în jurul orei 7.30 de dimineaţă. Un autobuz care transporta 40 de persoane spre Midia Năvodari a fost lovit de şoferul unui autoturism.

Dumitru Marin, şofer autobuz: "El a ieşit din lateral, la câţiva metri în faţa autobuzului. Noi mergeam în coloană toate maşinile de la firmă şi cu toate maşinile care merg pe strada asta şi n-am avut ce să îi mai fac.

Din impact, maşina mică a fost proiectată pe contrasens. Şoferul a avut noroc: nu circula în acel moment niciun autoturism, aşa că s-a răsucit de câteva ori pe drumul în lucru.

Insp.pr. George Munteanu, şef birou accidente SPR Constanţa: "Autoturismul pe care îl aveţi în imagini circula dinspre Năvodari către staţiunea Mamaia, iar la un moment dat, din cauza neatenţiei în conducere a părăsit carosabilul. Din afara carosabilului a venit şi a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un autobuz care efectua transport perosoane."

Soferul autoturismului a fost preluat de ambulanţă şi dus la spital. Aolo i s-au recoltat şi probe de sânge. Poliţiştii vor să afle dacă a consumat sau nu alcool. Oricum, se va alege cu dosar penal pentru vătămare din culpă.

reporter: Annabelle Borş
operator: Florin Boboc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri