Sari la conținut

Acuzaţii împotriva unui om de afaceri. Un şofer de autocar a fost agresat în faţa gării din Constanţa


Cristian Bărhălescu, managerul unei firme de transport persoane: "Agresorul avea peste 110 kg, al doilea vine şi încearcă să îl calce pe şofer pe cap".

În august 2013 pe piaţa constnţeană a transportului de persoane se năştea încă o firmă de transport persoane din localitate şi până la aeroportul Otopeni.

Patronul acesteia susţine că încă din primele zile a fost şicanat de diverse persoane care i-au trimis nenunărate e-mail-uri să se retragă din activitate, le-au fost tăiate bannerele din intersecţii sau le-a fost atact cibernetic site-ul. Punctul culminant a avut loc în luna decembrie când un şofer al acestuia a fost bătut în autocar de doi indivizi mascaţi, apoi maşina a fost furată şi abandonată.  

Cristian Bărhălescu, managerul unei firme de transport persoane: "Au fugit dar în spatele lor se afla maşina dispecerului şi atunci au abandonat-o în cartierul Coiciu şi au fugit fiind preluaţi de un al treilea complice."

Patronul firmei spune că este vorba de reprezentantul unei firme concurente, cu care a vorbit de mai multe ori la telefon. Ieri noapte, un alt şofer a fost agresat în timp ce se pregătea să preia o serie nouă de pasageri.

Şoferul îl acuză de agresiune pe patronul firmei concurente.

Daniel Tiberiu Vădineanu, patron firmă de transport persoane: "Aseară, în intervalul orar pe care mi l-a adus la cunoştinţă o colegă de-a dumneavoastră, exact la ora 12.00 să spun aşa eram la Trocadero, chemam SMURD-ul. Am chemat SMUR-ul pentru tatăl de-al unui prieten de-al meu şi l-am ajutat pe acesta să îl transporte la spital. Am stat până la ora 01.00 la urgenţă."

Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: "În urma sesizării, poliţiştii Secţiei 3 au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe efectuându-se cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul."

Cele două firme sunt actorii principali pe piaţa transportului de persoane din Constanţa şi până la Otopeni.

reporter: Annabelle Borş
operator: Victor Niţă, Cătălin Vârban

Pe aceeași temă