Aer boem pentru promenada Constanţei

Data publicării:
promenada 20cta-45829

La vară, locuitorii Constanţei şi turiştii care vor veni să se plimbe în această zonă, se vor putea relaxa la una dintre terasele ce vor fi amenajate aici de către agenţii economici care deţin unităţi de alimentaţie publică. Astfel, zona, ar putea arătala fel ca cea veche din Bucureşti, Sibiu sau Braşov.

Este vorba despre un proiect al administraţiei locale care practic a demarat încă de anul trecut. Acum Primăria Constanţa aşteaptă cereri de la patronii firmelor situate pe această promenadă, care doresc, ca din primăvară, să îşi amenajeze, cu caracter provizoriu, terase, care să se încadreze în arhitectura zonei.

De o parte şi de alta a promenadei, vor fi amplasate terase cu mobilier din lemn, dar cu aspect modern, a căror cromatică se va încadra în culorile marine, de la maro şi bej, la verde închis şi bleumarin. Întrebaţi despre proiect, locuitorii Constanţei se şi imaginează stând vara la o astfel de tersasă până seara târziu.

Până în prezent, Primăria Constanţa a primit doar două solicitări în acest sens dar, odată cu încălzirea vremii, autoritatea locală se aşteaptă la mult mai multe cereri. Orarul de funcţionare, atât al spaţiilor comerciale, cât şi al teraselor, va fi între ora 8.00 şi 22.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri