Ambulanţă implicată în accident. Echipajul transporta un pacient la Spitalul de Urgenţă

Data publicării:
ambulanta accident

foto: arhivă

Ambulanţa preluase un pacient pe care trebuia să îl ducă la Spitalul de Urgenţă. Venea de pe Bulevardul Lăpuşneanu, pe strada Nicolae Iorga, un drum cu prioritate, când a fost izbit de un autoturism care ieşea de pe o stradă secundară şi, cu toate că a oprit să se asigure şi a văzut ambulanţa, a considerat că are timp suficient timp să treacă.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa susţin că semnalele acustice şi luminoase sunt obligatorii doar în momentul în care este vorba despre o urgenţă ori, în acest caz, pacientul fusese preluat de la domiciliu şi trebuia să ajungă la Urgenţa spitalului.

Dr. Ionuţ Cealera, medic coordonator SAJ Constanţa: "O maşină care era pe strada Mihai Viteazu nu a acordat prioritate ambulanţei noastre. A lovit ambulanţa iar ambulanţa, la rândul ei, a fost proiectată într-un stâlp şi într-un gard."

Deşi impactul a fost foarte violent, nimeni nu a fost rănit iar pacientul care trebuia să ajungă la spital a fost preluat de un alt echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. În urma impactului, ambele maşini au fost grav avariate.

reporter: Oana Manoilă

operator: Cătălin Vârban

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri