Antrenamente pentru forţele speciale, la Constanţa

Data publicării:
krav maga

Aproape 20 de persoane au ţinut să ia parte la seminarul ţinut de Shai Levi, ocazie cu care au putut învăţa tehnici de luptă folosite acum de aramatele Israelului şi Slovaciei dar şi de mare parte din forţele speciale din Europa. Krav Maga-ul este un stil de luptă cât se poate de solicitant şi toţi cei prezenţi în sală au simţit-o pe pielea lor.

Shai Levi, sensei Krav Maga: "Noi facem KMB, iar KBM înseamnă Krav Maga Meshulav. Krav Maga ştie toată lumea ce înseamnă însă meshulav înseamnă combinat în ebraică. Noi combinăm tot felul de stiluri, situaţii sau arme care pot fi folosite. Începe cu protecţia civililor şi se poate merge chiar şi până la copii, dar poate fi folosit de forţele speciale. Noi îl folosim în armată şi în poliţie". 

Matei Florin, instructor şcoală de supravieţuire: "Vedeţi şi dv în ce lume trăim, criminalitatea este foarte ridicată iar Krav Maga Meshulav este un stil de luptă foarte eficient".

Cei care au început să prctice Krav Maga-ul o fac pentru a învăţa cum să supravieţuiască unei situaţii critice.

Shai Levi nu a venit în România doar pentru un seminar cu amatori, el a ţinut o sesiune de antrenament şi cu luptătorii de la SIAS, trupele speciale din Constanţa.

reporter: Liviu Burghelea
operator: Cristi Caciauna

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri