Sari la conținut

Apartamente de lux, șampanie scumpă și plaje fine în Mamaia

Când vine vorba de lux, românii, dar și străinii, scot din buzunar mii de euro zilnic, totul pentru un sejur „high-class" la malul mării. Iar hotelurile de 5 stele din Mamaia rivalizează cu cele din destinaţiile exotice.

Paul Greavu, reporter Digi24 Constanța: "Un hotel de 5 stele vine și cu prețuri de 5 stele. O noapte petrecută în acest apartament costă nu mai puțin de 4500 de lei."

Răzvan Dobre, directorul de marketing al hotelului: "Sunt turişti români care preferă să se relaxeze şi în Româania şi să nu plece în alte ţări pentru că găsesc şi aici ceea ce găsesc şi pe alte meleaguri."

Adică, multe facilități. Pe lângă robineții placați cu aur din toalete, perdelele țesute în Italia sau priveliștea superbă, clienții hotelului au acces nelimitat la centrul spa, sala de fitness, sau sala de conferințe. 

Clienții hotelului au opțiunea de a face o plimbare cu mașină de epocă de-a lungul litoralului, pentru 500 de euro, dar și o plimbare în larg cu velierul Adornate, câteva ore de escapadă pe mare costă 60 de euro.

Iar când vii la mare, cauți și o plajă frumoasă. În dreptul acestui hotel de lux se află și o plajă unicat pe litoralul românesc.

Paul Greavu, reporter Digi24 Constanța: "Ne aflăm pe singura plajă de tip Blue Flag din România. Ea îndeplineşte toate standardele calităţii, iar luxul e la el acasă."

Iar atunci când vedetele și oamenii cu bani se satură de mașini scumpe și veliere spectaculoase, hotelul le pune la dispoziție ocazia de face o tură cu biciclete de tip „pegas".

reporter: Paul Greavu
operator: Alexandru Brînzaru 

editor web: Anca Medrea

Pe aceeași temă