Cadouri handmade pentru Crăciun

Data publicării:
cadouri 20handmade 20241212-40379

Mihaela Piecu şi-a descoperit pasiunea pentru handmade în urmă cu 3 ani. Atunci şi-a dat seama că îşi poate confecţiona singura accesorii de tot felul, la preţuri mult mai accesibile decât cele din magazin.

"Dacă ai puţină imaginaţie şi puţină îndemânare, pot ieşi lucruri minunate, oricine poate face, poate da viaţă unor lucruri minunate pe care le pot dărui acum de Crăciun", a spusMihaela Piecu, artist handmade.

La ea în atelier sărbătorile de iarnă au început deja. Indiferent unde întorci capul este imposibil să nu vezi un glob penrtru bradul de Crăciun, un colier care îşi aşteaptă cutia de cadou sau eşarfe colorate lucrate manual.

"Mergem pe culorile care se încadrează pe tema de Crăciun, roşu verde şi auriu, dar de ce nu şi culori intense, pentru că sunt clienţi care vor lucruri mai extravagante", a menţionat Mihaela.

Încearcă să personalizeze fiecare cadou, astfel încât clienţii să plece mulţumiţi.

Articolele handmade au reuşit să se impună pe piaţă nu numai datorită design-ului unicat, ci şi a preţului scăzut. Iar în lumea hand made, pretenţiile clienţilor se materializează numaidecât.

Artiştii spun că un accesoriu bine ales poate schimba total o ţinută sau o încăpere. Iar cadourile handmade pentru Crăciun pot fi o alternativă a cadourilor clasice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri