Cazare gratuită pe litoral. La şase nopţi plătite, una este gratis

Data publicării:
spa turisti

Hotelurile înscrise în acest program au preţuri care variază între 30 şi 630 de lei camera pe noapte, în funcţie de numărul de stele şi de facilităţile oferite.

Oana Manoilă, reporter Digi24 Constanţa: "Turiștii care se cazează la acest hotel de 4 stele din stațiunea Mamaia își petrec un sejur de 6 nopți, dar plătesc doar 6. Prețurile pornesc de la 295 de lei pe noapte, camera single. De exemplu, acest apartament cu 2 camere, peste 50 de mp și o verandă foarte generoasă, cu vedere la mare, costă 630 de lei pe noapte."

Hotelul oferă acces gratuit la piscină, la centrul SPA, manichiură, pedichiură și coafor, parcare și șezlonguri pe plaja din fața unității de cazare. Cu atât de multe facilităţi şi în ziua gratuită de vacanţă, nu este de mirare că aceste spaţii de cazare sunt ocupate şi în timpul săptămânii în proporție de 80%.

Camelia Dudei, recepționer: "Datorită acestui program, gradul de ocupare a crescut cu 10% față de anul trecut."

Maria Ceaușu, manager hotel de 3 stele: "Noi avem oferta până data de 11 iulie, iar oferta este până pe 12 iulie, anul acesta, apoi intră în vigoare pe 25 august pâmă pe 15 septembrie, cât avem hotelul deschis."

Oferta ajută în special hotelurile din sudul litoralului.

Aurelian-Marius Marin, președinte ANAT, Sud-Est: "S-a ajuns în situația în care majoritatea hotelurilor sunt deja renovate, în care foarte multe stațiuni deja arată diferit față de acum 3-4 ani."

Cu toate că "Zile gratuite de vacanţă" funcţionează de trei ani sunt şi turişti care nu au auzit de program şi sunt suspicioşi.

Pentru acest program, fiecare hotelier decide în ce perioadă oferă zilele gratuite turiştilor.

reporter: Oana Manoilă

operator: Cătălin Vârban

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri