Cel mai profitabil Revelion, la malul mării. Hotelierii nu au mai avut de 4 ani un grad de ocupare de 60%

Data publicării:
revelion cadane

Cu programe speciale, focuri de artificii, baluri mascate şi petreceri în stilul anilor 20 i-au convins hotelierii pe turişti să petreacă patru zile pe litoralul românesc.

Meniurile incluse în pachetul turistic de Revelion au conţinut mâncăruri rafinate şi băuturi fine.

Bilanţul după patru zile de distracţie

La sfârşitul mini-vacanţei de Revelion, hotelierii de la malul mării au tras linie şi au spus au avut cel mai bun profit din ultimii ani. Nici nu este de mirare, având în vedere că gradul de ocupare a fost de peste 60 de procente.

O cifră fabuloasă având în vedere că anii anteriori abia atingea pragul de 30%. Tocmai de aceea, hotelierii vor lansa noi oferte pentru următoarea perioadă.

Anca Nedea, manager hotel 4 stele: "Avem un pachet foarte bine construit pentru perioada ianuarie-februarie, winter break, iar pentru partea de martie aşteptăm femeile cu foarte multe surprize plus un pachet foarte atractiv valentine s day". 

Corina Martin, vicepreşedinte ANAT: "Ne pregătim pentru Revelionul turismului şi îl vom organiza pe litoral tocmai pentru că aici, acasă la noi, pe litoralul românesc, să intram cu bine în anul turistic 2014".

Pachetul all inclusive de sfârşit de an i-a costat pe turişti între 1900 şi 2500 de lei la hotelurile de 4 stele. Pentru petrecerea de Revelion au fost deschise 15 hoteluri pe litoralul românesc.


reporter: Anamaria Stoica
operator: Matei Ghioc>

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri