Certuri şi acuze pe tema acţiunilor. R. Mazăre şi sindicaliştii au ţipat unii la alţii în şedinţa de la Prefectură

Data publicării:
MAZARE SINDICATE

Întâlnirea în care ar fi trebuit să găsească soluţii pentru dezvoltarea Portului Constanţa a degenerat rapid. Când l-au auzit pe Radu Mazăre că face comparaţie între Port şi staţiunea Mamaia, sindicaliştii au luat foc.

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa: "Se văd investiţiile de când intri, de la prima pasarelă şi până unde se termină staţiunea, lucru care în Port s-a întâmplat foarte puţin. În Port a scăzut numărul de angajaţi, iar în staţiune a crescut."

Mircea Burlacu, preşedintele FNSP: "Nu este nici corect, nici util, MUSCA să amestecăm genul de activităţi care se desfăşoară în staţiunea Mamaia, cu genul de activităţi care se desfăşoară în Port, diametral opuse, nu au nimic în comun."

Spiritele s-au încins şi mai tare când primarul a arătat sindicaliştilor teancuri de semnături adunate de la constănţeni.

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa: "Aici sunt 45.000 de semnături şi mai sunt 15.000 pe drum".

Discuţie R. Mazăre - M.Burlacu: "Pachetele alea le daţi din banii noştri, nu le daţi din banii dvs personali. Dar, deveniţi obraznic. Unu! Doi: nu ţipaţi la mine, că nu concurăm care ţipă mai tare. Gata! M-am lămurtit. astea sunt 60.000 de semnături ale comstănţenilor care doresc altceva decât doresc cei care v-au plătit pe dvs."

Primarul susţine că, dacă va fi nevoie, va face un referendum la nivel local ca să afle părerea tuturor constănţenilor legată de preluarea acţiunilor şi listarea la Bursă a Companiei Maritime. În replică, sindicaliştii pregătesc un miting de amploare, după alegerile europarlamentare, în fata Primăriei şi, dacă va fi nevoie, vor bloca activitatea în Port.

reporter: Oana Manoilă
operator: Cristian Caciauna

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri