Cetăţeanul Gigea Milică a avut cea mai fulminantă ascensiune în carieră: de la portar a ajuns în doar o zi primar!

Data publicării:
primarul portar

Gigea Milică se numeşte noul edil al comunei Poarta Albă. A fost ales de Consiliul Local în funcţia de viceprimar la începutul acestei săptămâni, după ce predecesorul său s-a retras din funcţie. Până atunci, domnul Gigea Milică lucra ca paznic la Primăria Poarta Albă şi, în paralel, era şi consilier local.

La scurt timp după ce a fost desemnat al doilea om din primărie, colegii i-au dat atribuţiile supreme. Aşa a devenit portarul ditamai primar peste micuţa localitate. Mişcarea de trupe s-a produs după ce fostul primar a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate şi apoi suspendat. Şi, colac peste pupăză, adjunctul lui s-a retras din funcţie din motive de sănătate.

"Pot să vă spun că dânsul are la dispoziţie zece zile pentru a alege între calitatea pe care a avut-o, cea de agent de pază şi cea de viceprimar", a spus prefectul judeţului Constanţa, Eugen Bola

Proaspătul edil interimar spune că a şi uitat de vechiul post...de pază. "Am renunţat deja de pe data de 29, imediat am renunţat la funcţia pe care am avut-o. Unii spun că nu este bine, opoziţia face valuri...mai vedem două luni, şase luni. O să rezist sigur pe funcţia asta", a declarat Gigea Milică

Noul oficial al comunei Poarta Albă promite să fie un diriguitor cu capul pe umeri. Şi chiar dacă a fost paznic are în spate 10 ani de politică. Chiar şi cu experienţa din CV, locuitorii comunei nu sunt deloc convinşi de calităţile lui manageriale. El va putea rămâne în funcţia de primar interimar până la clarificarea situaţiei primarului suspendat. Cât despre fotoliul de viceprimar, va fi al său, dacă doreşte, până la următoarele alegeri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri