City break, la Constanţa. Agenţiile de turism vin cu noi oferte pentru turişti, în extrasezon

Data publicării:
CITI BRAKE

Portul Tomis este una din destinaţiile preferate de turişti şi cele mai aglomerate pe timp de vară din oraşul Constanţa. Restaurantele din Portul Tomis cu specific pescăresc îşi ademenesc clienţii cu preparate din pește, midii și rapane proaspete, care se găsesc din abundență în Marea Neagră şi care sunt gătite direct în faţa turistului.

Florin Ceauşu, bucătar: Este o reţetă proprie, care a prins la marea majoritate a clienţilor. Punem ulei de măsline. 

Agenţii de turism vor veni cu pachete de tip city break pentru zona veche a oraşului Constanţa. Aceştia intenţionează să aducă mai mulţi turişti străini şi români în extrasezon așa cum şi turiștii străini care vin pe navele de croazieră descoperă zona peninsulară a Constanței.

Timp de două sau trei zile, oamenii vor putea încerca preparatele trediţionale pescărşti din zonă şi vor vizita principalele atracţii turistice.

Corina Martin, preşedintele Ascociaţiei Litoral Delta Dunării: Vom promova această zonă, marina tomis, deci portul tomis aşa cum arată el acum, piaţa Ovidiu, zona peninsulară a Constanţei, noua faţă, de fapt a oraşului Constanţa, ceea ce numim deja Constanţa Old Town.

Şi pentru că timpul într-un city break este destul de limitat turiştii vor putea găsi în agenţiile de turism şi borşuri în care terasele şi restaurante îşi vor expune oferta şi produsele speciale. Reprezentanţii restaurantelor admit că o astfel de promovare este necesară pentru extrasezon.

Florin Ceauşu, bucătar: Sunt mai puţini turişti în sezonul rece, iar foarte multă lume se fereşte să ajungă în port pe sezonul rece deşi este foarte frumos. În momentul în care stai înăuntru, fiind cald iar afară foarte frig este o senzaţie foarte plăcută.

Preţurile pentru acest tip de vacanţă vor fi stabilite în aceasta săptămână când hotelierii vor veni cu oferte.

reporter: Annabelle Borş
operator: Cristian Caciauna

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri