Confuzie în PSD Constanţa

Data publicării:
nicusor constantinescu

Confuzie printre membrii PSD din Constanţa. Dacă preşedintele executiv al organizaţiei, Nicuşor Constantinescu consideră că a preluat automat şefia partidului după demisia primarului Radu Mazăre, secretarul PSD Constanţa Cristinel Dragomir recunoaşte suveranitatea acestuia dar strict la nivel teoretic.

Mai mult decât atât Cristinel Dragomir afirmă că absenţa unui preşedinte nu este o problemă atâta timp cât nu trebuie luate decizii importante.

Nicuşor Constantinescu este arestat la domiciliu în două dosare. În primul dosar este cercetat că a subfinanţat Centrul Militar Zonal, iar în cel de-al doilea pentru infracţiuni de abuz în serviciu.

Iată ce susţin şefii PSD Constanţa:

Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa: "Păi da nu este nici o problemă la şefia PSD Constanţa. Eu sunt preşedinte executiv în funcţie. Dl. Mazăre nu mai este preşedinte, ca atare eu am preluat atribuţiile de preşedinte. Nu mi-au luat această calitate DNA-ul până acum, din fericire."

Cristinel Dragomir, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Constanţa: "Cine conduce organizaţia? Păi cine? nu avem decizii aşa de importante. Nu o să ne mai reprezinte preşedintele la Bucureşti. Nici preşedintele executiv? da şi cu cu siguranţă o să invite pe altcineva. Până una alta preşedintele are atribuţiile pe care le are prin statut dar nu suntem în situaţia în care să avem nevoie aşa de urgent de un preşedinte, că nu semnăm liste cu candidaţi."

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri