Cozonaci vechi şi ceasuri cu numele lui Nicuşor Constantinescu, în meniul şcolarilor din Mihail Kogălniceanu

Data publicării:
cozonaci stricati

Părinţii se plâng că elevii primesc produse stricate la școală, iar unii s-ar fi îmbolnăvit după ce au mâncat din alimentele primite. În pachetele cu cozonaci, copiii au găsit chiar şi ceasuri pe care era scris numele lui Nicuşor Constantinescu, președintele Consilului Județean.

Laura Ali, administratorul Grupului Şcolar M. Kogălniceanu, spune că "Pe pungă scrie pâine feliată şi înăuntru este cozonac".

Reclamaţiile părinţilor au ajuns şi la urechile primarului din localitate, care a luat legătura cu conducerea unității de învățământ și cu celelalte instituții abilitate. "Le-am și văzut și, într-adevăr, nu par a fi comestibile", spune Anca Belu, primar la Mihail Kogălniceanu.

"Sunt suficiente abateri de la etichetarea acestui produs astfel încât el să fie oprit temporar de la comercializare", arată Claudia Ursache, comisar la Protecţia Consumatorului Constanța.

La rândul lor, reprezentanţii Consiliului Judeţean, care a trimis un tir cu cozonaci şi prăjituri la patru grădiniţe din Palazu Mic, Sibioara, Piatra şi Cereş, plus Şcoala cu clasele I+VIII din Mihail Kogălniceanu, spun că produsele nu sunt expirate. "Am verificat ieri informaţia precum că ar fi produse expirate la Mihail Kogălincenau. Informaţia nu se confirmă", a spus scurt Cristinel Dragomir, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța.

Acelaşi vicepreşedinte a refuzat să comenteze faptul că numele şefului său, Nicuşor Constantinescu, se regăseşte pe ceasurile oferite elevilor.

reporter: Marieta Iorga
operator: Mihai Ciobanu, Cristi Caciauna 

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri