CVM Tomis - Copra Piacenza s-a încheiat 2 la 3

Data publicării:
CVM SALA-1

Deja calificată în play-off 12, CVM Tomis a jucat cu multă ambiţie dar nu a reuşit să îşi continue seria de invincibilitate şi a cedat cu scorul de 2 la 3, pe seturi 18:25, 25:21, 23:25, 28:26 respectiv 16:18. Piacenza a ratat în setul patru o minge de meci, pentru ca şi CVM-ul să irosească în parţialul decisiv trei puncte de victorie. Într-un final inspiraţia cubanezului Moreno a decis soarta meciului.

Sincron Bojan Janic jucător CVM Tomis: „A fost un meci foarte echilibrat, în care am fost foarte aproape de victorie. E drept că nu mai aveam motivația punctelor, dar ne-am dorit mult să batem din nou Piacenza, o echipă care a jucat mult mai bine la Constanța decât a făcut-o pe teren propriu. Îi felicit și le urez succes pe mai departe"

Andrea Radici antrenor principal Copra: "Suntem foarte fericiți, pentru că am câștigat o partidă extrem de dificilă. Echipa mea a jucat un volei foarte bun, împotriva unui adversar de valoare, cum este Tomis Constanța."

Ambele echipe merg mai departe în play off 12 a Ligii Campionilor.

Tragerea la sorţi a partidelor din fazele play-off 12 și play-off 6 ale Ligii Campionilor este programată joi de la ora 12.30.

Reporter: Tudorel Ene
Operator: Alexandru Brânzaru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri