Dispărut în apele Dunării. ISU Delta caută un bărbat care a căzut din barcă

Data publicării:
barca dunare isu cugetliber

 

foto: arhivă (cugetliber.ro)

Bărbatul se afla, luni seară, într-o ambarcatiune condusă de un prieten de-al său în vârstă de 50 de ani. În jurul orei 21.00, în dreptul suburbiei Tudor Vladimirescu, barca în care se aflau cei doi s-a lovit de o alta, acostată la mal.

Tulceanul în vârstă de 50 de ani a reuşit să se salveze şi a încercat să-şi găsească prietenul dar curenţii erau mult prea puternici.

Omul a sunat la 112, iar, la faţa locului a venit o echipă de intervenţie a Poliţiei de Frontieră. Căutările s-au oprit la miezul nopţii şi au fost reluate marţi dimineaţă.

Plt.adj. Angela Tulceanu, purtător de cuvânt ISU Delta Tulcea: "În această dimineaţă, am fost solicitaţi, pentru a doua oară, să intervenim în căutarea persoanei dispărute în vârstă de 57 de ani."

Echipa care continuă cercetările este formată din trei subofiţeri ai ISU Delta Tulcea.

Plt.adj. Angela Tulceanu, purtător de cuvânt ISU Delta Tulcea: "Este o zonă în care, într-adevăr, Dunărea are curenţii mult mai puternici.Colegii mei au luat zona şi au căutat această persoană dar, până la această oră nu a fost găsită

Oamenii spun că în acea zonă s-au întâmplat multe accidente asemănătoare, iar victimele au fost purtate de curenţi.

"Apa a crescut mult, nivelul Dunării a crescut. În fiecare an se întâmplă accidente",  susţine unul dintre localnici. 

La căutări au participat, zilele trecute, echipe al Poliţiei de Frontieră, Poliţiei Transporturi, lucrătorii Biroului Poliţiei Rutiere, sub coordonarea Căpităniei Portului Tulcea.

reporter: Oana Manoilă
operator: Cristian Caciauna

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri