Sari la conținut

Distracție cu băuturi fine. Cocktail-urile și șampania au fost la mare căutare pe litoral 

Jongleriile sunt la putere în cluburile din Mamaia, barmanii punând în scena astfel de demonstrații pentru câștiga cât mai multi clienți fideli.

Cocktail-urile variate și licorile scumpe sunt la mare cautare și sezonul acesta pe litoralul Marii Negre. Piață de desfacere pentru bauturi selecte, Mamaia dispune an de an de o clientelă pretențioasă care e gata sa plateasca sute de lei pe o sticlă de șampanie.

Claudiu Campo, barman: "Avem mai multe variante de bauturi proprii pe care le cream aici și așteptam noi provocari de la orice client."

Oana Vorniciuc, responsabilul cu relaţii publice al unui club: "Încercam sa ne rasfațam clienții cu bauturi fine. Asta nu înseamna ca nu sunt disponibile pentru toate categoriile de persoane."

Chiar dacă sezonul a început timid și vremea n-a tinut pina de curand cu litoralul, turiştilor din Mamaia nu le prea le pasă.

Dj-ii, cântareții consacrați, dar și animatoarele au asigurat, ca de obicei, ambianța pe care o așteapta cei care vin în cluburile din Mamaia.

Astăzi este programat și carnavalul stațunii, eveniment în cadrul caruia carele alegorice ale cluburilor, dar și al Primariei Constanța, vor defila pe o distanța de peste 1 kilometru.

reporter: Paul Greavu
operator: Catalin Vârban

editor web: Anca Medrea