Două zile de Fish Eye Fest. Turiştii învaţă cum se împletesc unelte şi cum să construiască bărci

Data publicării:
vama veche noaptea

 

O scenă uriaşă a fost montată pe una din plajele din nord şi câteva corturi din lemn şi pânză sunt în plină construcţie. Aici se vor desfăşura ateliere de creaţie pentru turişti.

Robert Diaconeasa, responsabilul de comunicare al Fish Eye Fest: Avem o groază de workshop-uri. Workshop-uri de design vesimentar de exemplu, avem concursuri de înot, avem concursuri de pescuit, avem o groază de activităţi mega interesante la care oamenii cred că o să reacţioneze foarte bine. Pe lângă asta pe scena principală o să activeze nume precum Golan, trupa de care a auzit toată lumea, Yellow, Grimus şi bineînţeles, cap de afiş, băieţii de la Zdob şi Zdub.

Turiştii spun că astfel de evenimente sunt binevenite pentru că îndeamnă la visare şi provoacă ideea de liberate, atât de iubită de vamaioţi.

Turiştii care vor să vadă Vama altfel, au opţiunea acestui festival în cadrul căruia pot deprinde arta pescuitului şi a gastronomiei pescăreşti. Prima ediţie a festivalului Fish Eye Fest a adunat în Vama Veche aproape 15.000 de iubitori de muzică, artă şi voie bună.

reporter: Annabelle Borş
operator: Florin Boboc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri