Echipa Digi24 Constanţa şi câţiva turişti au fost agresaţi pe o plajă din staţiunea Neptun

Data publicării:
scandal plaja

Plajele nu este nicidecum private, ci doar închiriate de la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Cei care le au în grijă nu au dreptul să interzică accesul jurnaliştilor deoarece plaja rămâne un spaţiu public. Acest lucru nu i-a împiedicat pe cei doi angajaţi nervoşi să  jignească echipa Digi24.


Înainte de sosirea echipei DIGI 24, cei doi au bruscat câţiva turişti care nu au ştiut unde să-şi aşeze cearşafurile şi au stat la soare în zona destinată şezlongurilor.


Reprezentanţii Administraţiei Bazinale de apă Dobrogea Litoral susţin că cei care au plaje în concesiune trebuie să respecte legislaţia în vigoare.


"Administratorii trebuie să amenajeze plaja în aşa fel încât să existe zone special destinate pentru şezlonguri, pentru agrement, beachbaruri dar, în acelaşi timp, zone şi pt turiştii care vin la plajă şi nu doresc şezlonguri. Eu pot să vă spun că accesul turiştilor este liber pe plajă", a declarat Cătălin Anton, purtătorul de cuvânt al ABADL.

Reprezentantul Administraţiei Bazinale de Apă susţine că operatorii de plajă trebuie să-i îndrume pe turişti către sectoarele special amenajate pentru cearşafuri şi prosoape, nicidecum să îi agreseze.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri