Electronice, de 4 ori mai ieftine. Un constănţean a cumpărat produse în valoare de 32.000 lei la 8000 de lei

Data publicării:
tablete

În decurs de două ore, site-ul a afişat o serie de produse care aveau prețuri reduse. Ionuţ Duda a aflat din timp şi a apucat să plaseze comanda.

Ionuţ Duda, cumpărător: "Am fost sunat de cumnatul meu şi acest cumnat urmărea de mult site-urile online vrând să-şi achiziţioneze un calculator nou, mai degrabă să şi-l facă din piese. Am plasat două comenzi, am primit chiar un număr de înregistrare a comenzii. Aştept să fiu contactat ptr a mi se confirma comanda sau ptr a confirma eu comanda."

În total, o comandă de 8000 de lei. Tânărul spune că în realitate preţul electronicelor comadate este de patru ori mai mare.

Ionuţ Duda, cumpărător: "Am spus dom`le, trebuie să fie ceva la mijloc. Ori îşi fac publicitate, ori e o greşeală şi eram în dubii. Să comand, să nu comand şi am comandat. Dar acum să vedem."

Reprezentanţii magazinului online confirmă presupunerile bărbatului şi spun că într-adevăr a fost vorba de eroare.

Mircea Jupânu, director executiv: "Tabela de unde preluam cursurile de la banca natională nu a funcţionat motiv pentru care produsele au ajuns pe site la nişte preţuri derizori de 3 ori sau 4 ori mai mici. Context în care noi nu putem onora aceste comenzi şi am trimis un mesaj prin care am înştiinţat toţi clienţii iar astăzi toţi colegii mei din call center exact asta fac, îi sună şi la telefon pentru a le explica situaţia şi pentru a încerca să rezolvăm problema în sensul în care evident la preţurile acelea nu se poate livra, în schimb le oferim un discount de 5 % la toate produsele din luna ianuarie."

O situaţie similară s-a întâmplat de Black Friday anul trecut, când un alt magazin online a oferit la vânzare elecrocasnice la preţuri de 1 leu.

reporter: Annabelle Borş
operator: Mihai Ciobanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri