Elev înjunghiat de un coleg. Tinerii s-au certat din cauza unei datorii de 25 de lei

Data publicării:
briceag
Foto: Digi24

Cei doi elevi de clasa a X a, respectiv clasa a XI a, au mers în pauză spre chioşcul din apropierea liceului, aflat la 50 de metri distanţă. Pe drum s-au luat la ceartă din cauza unei sume de bani pe care şcolarul cu un an mai mare o cerea colegului său. Enervat că nu-şi poate restitui datoria, elevul de clasa a X-a a scos din buzunar un briceag şi l-a înjunghiat pe băiat în coapsă.

Nicolae Pălică, elev la Colegiul Tehnic Nicolae Titulescu din Medgidia: "După ce am vorbit eu mă duceam acasă şi el o lua în colo şi după aia a venit dintr-o dată şi a dat cu cuţitul. Dar nu am simţit când a dat cu cuţitul. Nu mai puteam, îmi amorţise piciorul şi a venit un prieten de-al meu din sat şi m-a luat."

În faţa liceului a venit o ambulanţă care l-a transportat pe adolescent la spital.

Nicolae Popescu, doctor chirurg la Spitalul Municipal Medgidia: "Starea pacientului este bună. Este o rană superficială din fericire, într-o zonă fără formaţiuni anatomice importante, aşa încât şi evoluţia va fi bună."

Rodica Vasilescu, directorul Colegiului Tehnic Nicolae Titulescu din Medgidia: "A fost exact un teribilism al vârstei, pe stradă, nu au existat probleme, nu există un conflict mai vechi între ei. Vor avea loc în zilele următoare consiliile profesorale ca să aflăm opinia profesorilor dar decizia finală va fi luată în consiliul profesoral."

Şi poliţiştii au început investigaţiile în acest caz.

Carmen Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa: "Colegii mei, poliţiştii din Medgidia, au declanşat o anchetă, iar la finalul acesteia vor fi impuse măsurile legale prin unitatea de Parchet competentă."

Agresorul se află la prima abatere, spun oamenii legii. El ar putea fi acuzat de poliţişti, de lovituri şi alte violenţe dacă va fi găsit vinovat în urma anchetei penale.

reporter: Annabelle Borş
operator: Florin Boboc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri