Sari la conținut

Eşec pentru Gică Hagi. Viitorul a pierdut la scor întâlnirea cu CSMS Iaşi

Pe un stadion aproape gol, Florin Tănase a ratat o ocazie uriaşă chiar în debutul partidei şi a văzut şi galben, după ce l-a lovit pe Grahovac. Echipa lui Nicolo Napoli a marcat la prima fază periculoasă. Alexandru Ciucur a fentat toată apărarea adversă şi a deschis scorul.

Florin Plămadă a mai punctat o dată pentru CSMS Iaşi în prelungirile primei reprize.

Bănel Nicoliţă a intrat pe teren după pauză în locul lui Cătălin Munteanu, însă fostul stelist n-a putut face prea multe. Bonilla a avut singura ocazie a echipei lui Hagi, în minutul 61.

Pe final de partidă, Alexandru Ciucur a reuşit dubla şi a stabilit rezultatul final, 3 la 0 pentru CSMS Iaşi.

Alexandru Ciucur, jucător CSMS Iaşi: "A fost minunat. Mă bucur că am înscris şi că am câştigat. Asta a fost cel mai imp pt noi 30:12 Aveam mare nevoie de puncte ca sa ne indeplinim obiectivul. Suntem f fericiti si speram sa o tinem tot asa."

Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi: "Sunt fericit pentru baieti. Am facut un meci foarte lucrat, am jucat foarte bine A fost

Gheorghe Hagi, finanţator Viitorul Constanţa: "Se distreaza, nu stiu ce e in mintea lor, dar asta sigur nu e o echipa care sa aiba o atitudine asa cum trebuia."

A fost a treia victorie obţinută de echipa lui Nicolo Napoli în acest sezon.

Supărat pe jucători, Hagi şi-a băgat echipa în şedinţă

Învins clar de CSMS iasi, Regele şi-a băgat echipa în şedinta. Veteranul Cătălin Munteanu, dar şi omul aflat pe lista Stelei, Florin Tănase, au fost principalii vizaţi.

Gheorghe Hagi, finanţator Viitorul Constanţa: "Au fost lucruri incredibile, dar datorita anumitor jucatori, care nu asculta, dar o sa le punem la punct saptamana asta si vom vedea cu cine continuam, care vor sa mai fie la echipa asta. A fost o seara pe care trebuie sa o uitam. Urata. Din pacate, nimic nu e intamplator pentru ca e un rezultat rusinos cu un comportament care nu ne a caracterizat pe noi pana acum". 

Doua achizitii importante ale Viitorului, Paul Pîrvulescu și Fabrice Olinga, nu au putut juca, din cauza unor probleme medicale.