Eşec pentru Gică Hagi. Viitorul a pierdut la scor întâlnirea cu CSMS Iaşi

Data publicării:
HAGI ESEC

Pe un stadion aproape gol, Florin Tănase a ratat o ocazie uriaşă chiar în debutul partidei şi a văzut şi galben, după ce l-a lovit pe Grahovac. Echipa lui Nicolo Napoli a marcat la prima fază periculoasă. Alexandru Ciucur a fentat toată apărarea adversă şi a deschis scorul.

Florin Plămadă a mai punctat o dată pentru CSMS Iaşi în prelungirile primei reprize.

Bănel Nicoliţă a intrat pe teren după pauză în locul lui Cătălin Munteanu, însă fostul stelist n-a putut face prea multe. Bonilla a avut singura ocazie a echipei lui Hagi, în minutul 61.

Pe final de partidă, Alexandru Ciucur a reuşit dubla şi a stabilit rezultatul final, 3 la 0 pentru CSMS Iaşi.

Alexandru Ciucur, jucător CSMS Iaşi: "A fost minunat. Mă bucur că am înscris şi că am câştigat. Asta a fost cel mai imp pt noi 30:12 Aveam mare nevoie de puncte ca sa ne indeplinim obiectivul. Suntem f fericiti si speram sa o tinem tot asa."

Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi: "Sunt fericit pentru baieti. Am facut un meci foarte lucrat, am jucat foarte bine A fost

Gheorghe Hagi, finanţator Viitorul Constanţa: "Se distreaza, nu stiu ce e in mintea lor, dar asta sigur nu e o echipa care sa aiba o atitudine asa cum trebuia."

A fost a treia victorie obţinută de echipa lui Nicolo Napoli în acest sezon.

Supărat pe jucători, Hagi şi-a băgat echipa în şedinţă

Învins clar de CSMS iasi, Regele şi-a băgat echipa în şedinta. Veteranul Cătălin Munteanu, dar şi omul aflat pe lista Stelei, Florin Tănase, au fost principalii vizaţi.

Gheorghe Hagi, finanţator Viitorul Constanţa: "Au fost lucruri incredibile, dar datorita anumitor jucatori, care nu asculta, dar o sa le punem la punct saptamana asta si vom vedea cu cine continuam, care vor sa mai fie la echipa asta. A fost o seara pe care trebuie sa o uitam. Urata. Din pacate, nimic nu e intamplator pentru ca e un rezultat rusinos cu un comportament care nu ne a caracterizat pe noi pana acum". 

Doua achizitii importante ale Viitorului, Paul Pîrvulescu și Fabrice Olinga, nu au putut juca, din cauza unor probleme medicale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri