Expoziţie de tehnică, armamanet şi echipamente militare pe faleza Cazinoului

Data publicării:
EXPOZITIE ARME ZIUA MARINEI

 

Rareş, 6 ani: "Ai mai tras vreodată cu arma? Nu, trag cu bile şi am tras si cu arma de paintball."

Rareş are şase ani şi spune că îşi doreşte să devină poliţist. El nu a fost singurul care s-a bucurat de expoziția Forţelor Navale şi a Poliţiei de Frontieră.

Dintre bărbaţii care au încercat armele expuse cei mai mulţi au recunoscut că au făcut-o din curiozitate pentru că nu au făcut armata.

Nici domnișoarele nu au stat deoparte: "Nu am crezut că o să fie așa de grele, ai o senzație interesantă. Sunt curioasă dacă ar fi și gloanțe în ele cum le-ai simți. Mi-ar plăcea să încerc, dar bineînteles nu într-o persoană, ci doar să trag la țintă."

Cătălin Dulmin, purtătorul de cuvânt al Forţelor Navale: "Săptămâna aceasta este săptămâna mării, o săptămână dedicată promovării vieţii de marinar şi specialităţi specifice marinarilor."

Și costumul lunetiștilor a atras atenţia curioşilor aflați pe faleza Cazinoului.

Pentru prima dată şi specialitşii Gărzii de Coastă s-au alăturat colegilor de la Forţele Navale în acţiunile premergătoare Zilei Marinei.

Trupele speciale ale Gărzii de Coastă le-au oferit curioșilor și un exercițiu demostrativ de autoapărare la care cei mici au asistat încântați.

Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă: "Participă cu autospeciale de termoiviziune și de intervenție și cu un stand unde avem tehnica din doatre, armamanet."

reporter: Marieta Iorga

operator: Cătălin Vârban 

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri