Fortăreaţa familiei Mazăre. Terenul şi vilele din Mamaia se întind pe 4.400 de metri pătraţi

Data publicării:
casa-radu-mazare-7

sursa foto: zoso.ro

Proprietatea din Mamaia

Suprafaţă teren: 4.400 mp
Imobile: 2 vile
Suprafaţă casă Radu Mazăre: 680 mp


Alexandru Baran, reporter Digi24 Constanţa: "Aici locuieşte primarul Constanţei, Radu Mazăre. Pe o suprafaţă de 4400 metri pătraţi se află două vile impozante. Într-una dintre ele locuieşte primarul Radu Mazăre, aceasta are o suprafaţă de 680 metri pătraţi, iar în cealaltă locuiesc fratele şi mama acestuia".

Proprietatea arată ca o fortăreaţă. Este înconjurată de un gard de beton înalt de doi metri. Primarul ţine la siguranţa lui: are un sistem de supraveghere video cu zeci de camere.

În curte sunt două garaje care adăpostesc zeci de maşini, majoritate automobile de epocă. Primarul are o încăpere pentru sporturile de iarnă şi una pentru sporturile nautice.

Modul în care familia Mazăre a pus mâna pe teren şi pe vilele somptuoase este descris într-un rechizitoriu întocmit de procurorii DNA încă din anul 2005.

Christian Gigi Chiru, preşedinte PDL Constanţa: "A fost o retrocedare care poate intra in lista lunga a retrocedărilor făcute numai către beneficiarii din anturajul fie al familiei, fie al primarului personal".

Cei locuiesc în zonă sunt încântaţi să aibă un vecin celebru. Unii dintre ei îşi amintesc cum a pus primarul mâna pe casă.

În dosarul retrocedărilor prejudiciul este de 114 milioane de euro.

reporter: Anca Medrea
operator: Alexandru Şerbănescu

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri