Fotbal pentru copii. Finala fazei zonale a "Cupei Hagi Danone" 2014 va fi la Ovidiu

Data publicării:
fotbal copii

Constanţa va fi reprezentată de Academia Hagi, care a câştigat la pas faza judeţeană. Echipa pregătită de Constantin Fălină şi Marius Codescu a încheiat campionatul cu 10 victorii în tot atâtea partide, şi un golaveraj de invidiat: 90-2!

Celelalte participante la turneul zonal vor fi Junior Galaţi, Stars Brăila, CSM Focşani, Delta Dobrobea Tulcea şi LPS Buzău. Câştigătoarea turneului zonal va obţine calificarea la turneul final al "Cupei Hagi Danone", ce va avea loc la Ovidiu, în perioada 29 mai - 1 iunie 2014, alături de învingătoarele din celelalte şapte turnee finale.

Acestea vor ave loc în ordine: la Craiova, Cluj Napoca, Timişoara, Piatra Neamţ, Alba Iulia, Ploieşti şi Bucureşti. Câştigătoarea turneului de la Ovidiu va reprezenta România la Cupa Naţiunilor Danone, din Brazilia.

Jandarmii vor asigura ordinea

Peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Săgeata Năvodari şi F.C. Steaua.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanţa recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmeria Constanţa solicită, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

Pentru prevenirea unor eventuale incidente, echipaje auto vor patrula pe principalele bulevarde şi străzi, în timpul afluirii şi defluirii publicului înspre şi de la stadion.

Totodată, traficul rutier va fi restricţionat în intervalul orar 17.00-21.00, în imediata apropiere a stadionului, pe strazile Primăverii, Ion Andreescu şi Panait Cerna.

Redactor: Tudorel Ene

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri